تاريخ : Sun 13 May 2012 | 9 PM | نویسنده : niloo

اسنک مرغ

انواع مختلف اسنک در وبلاگ های دوستان موجود هست . اسنکی که من درست می کنم کمی تفاوت ! داره و اون هم استفاده از انواع و اقسام سبزیجات در اسنک هست . تو خونه ی ما سبزیجات سخت خورده می شه ، اینه که من سعی می کنم در هرغذایی که درست می کنم حتماً از سبزیجات مختلف استفاده کنم که خاصیتشون به بدن برسه ... نمی شه که سبزیجات رو از زندگی !! حذف کرد ، می شه ؟؟؟

مواد لازم :

مرغ ریش شده ، می شه از گوشت قرمز هم استفاده کرد و یا از سوسیس و کالباس که من اصلاً توصیه ش نمی کنم.

نان تست

پنیر تست

سبزیجات شامل :

کدو سبز - نخود فرنگی - هویج رنده شده - ذرت - جعفری - ریحان - کلم بروکلی - سیب زمینی - کرفس

کنجد

طرز تهیه :

تمام سبزیجات را خرد کرده و بخار پز می کنیم . برای بهتر حفظ شدن خاصیت سبزیجات، تا اونجایی که مقدور باشه سرخشون نمی کنیم و حتماً بخار پز می کنیم . مرغ را با ادویه و سیر و پیاز پخته و با سبزیجات بخارپز و کنجد مخلوط می کنیم . همون طور که همگی حتماً بلد هستید ، روی یک نان تست پنیر پیتزا یا پنیر تست (من طعم پنیر تست رو خیلی بیشتر می پسندم ) می گذاریم ، (از اونجایی که باز به سالم بودن غذا فکر می کنم یک ورقه ی کامل پنیر استفاده نمی کنم . پنیر را تیکه تیکه دور تادور نان تست می گذارم ) ، لایه ی بعد ماده گوشتی با سبزیجات و بعد دوباره پنیر پیتزا دور تا دور نان برای چسبندگی ساندویچ می گذارم و در ساندویچ میکر می گذارم . می شه این ساندویچ رو پرس هم نکرد . راه دیگر این است که کف سینی فر را کمی چرب کرده و یک نان تست ، پنیر و مواد گوشتی و دوباره پنیر را گذاشته تا زمانی که نان کمی برشته شده و پنیر آب شود . من معمولاً پیتزا هام رو زمانی که وقت خمیر درست کردن ندارم ، به این صورت درست می کنم .

نوش جان

////////////

اسنک  پیتزایی


قبل از اینکه مواد لازم رو بگم از اینجا دست پدرو مادر مهربونم رو می بوسم که لطف کردن و این ساندویچ ساز رو برام عیدی خریدن البته پولش رو فرستادن و گفتن هر چیزی که دوست داری برای خودت بخر من هم که عاشق لوازم آشپزخونه هستم و از همه چیز بیشتر به کارم میاد تصمیم گرفتم این ساندویچ ساز رو بگیرم باز هم ازشون تشکر میکنم برای حنا جون و شوهر مهربونم هم تصمیم دارم بگذارم تا خودشون تصمیم بگیرن که با پول عیدیشون چی برای خودشون بخرن

مامان و بابای عزیزم قربونتون برم الهی که خدا میدونه برام گنج با ارزشی هستید که هر چه زمان پیش میره به ارزش وجودی و معنویتون اضافه میشه دوست داشتم من هم می تونستم قدردان زحمتاتون بودم خیلی دوستتون دارم

مواد لازم

8 عدد نان تست

٣ عدد سوسیس

٦ برگ ژامبون گوشت

پنیر پیتزا و پنیر چدار به میزان دلخواه

فلفل دلمه ای به مقدار لازم

من متاسفانه قارچ توی خونه نداشتم می تونید قارچ رو با پیاز داغ تفت بدید یا همونجوری با روغن هم می تونید تفت بدید و بزاریدش لای نون تست

ابتدا 4 ورقه نون تست رو آماده می کنیم و ابتدا پنیر پیتزا و بعد سوسیس رو حلقه حلقه کنید و بعد ژامبون گوشت و فلفل دلمه ای خورد شده و قارچ و بعد دوباره پنیر پیتزا یا پنیر چدار بریزید و سپس ورقه های نون تست رو بزارید روی مواد ویه خورده فشار بدید تا به هم بچسبه

و بعد میزاریم داخل ساندویچ ساز اگه دوستانی که ساندویچ ساز ندارن می تونن همون نون با مواد رو بزارن به همون شکل بالا داخل فر و فقط طبقه بالاشو روشن کنن و همین که سریع پنیرا آب شد برش دارین اگه هم میخواین نونتون مرطوب بمونه می تونید روش فویل بکشید

نونها رو میگذاریم روی موادمون و یه مقدار فشار میدیم تا موادو نونا بهم بچسبن و میزارید داخل ساندویچ ساز

 وبعد از 3 یا 4 دقیقه برش میدارین

بعد هم اسنکامون رو از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و روش سس سفید با سس کچاب می زنیم  و روی سسها رو یه مقدار پودر آویشن بزنید که واقعا عطر و بوی خاصی داره

نکته:ساندویچ‌ساز باید پنج دقیقه قبل گرم شود.